Nieuws

Het laatste nieuws

Wie komt er meedoen?!

Bewegen op muziek voor 60 plussers
In het activiteitencentrum Bijdorp aan de Bijdorplaan 471/477 kunnen 60-plussers elke donderdag van 12.00-13.00 uur deelnemen aan bewegen op muziek.
Lekker swingen op gezellige muziek (zonder springen) en oefeningen, die goed voor het lichaam zijn. Een goede op- en afbouw van de les met specifieke aandacht voor de doelgroep.
Doe mee met deze gezellige groep (zie foto)

 

 

 

 

De eerste twee lessen zijn gratis.
Info 06 44622507

Ingrid Rep nieuwe directeur seniorenorganisatie KBO-PCOB
Ingrid Rep (59 jaar) is per 1 maart de nieuwe directeur van seniorenorganisatie KBO-PCOB. Met haar komst is er een ervaren en bevlogen bestuurder aangetrokken, die weet wat het inhoudt om voor belangen van leden op te komen: tot voor kort was zij werkzaam bij vakbond FNV. In haar laatste functie als Algemeen Secretaris maakte Rep deel uit van het dagelijks bestuur.
Ingrid Rep: “Ik ben ontzettend blij dat ik mij mag inzetten voor seniorenorganisatie KBO-PCOB. Vijftig plussers zijn van betekenis in onze maatschappij. Het is belangrijk dat zij een krachtige stem houden en hierbij goed gefaciliteerd en verenigd worden. Tot op hoge leeftijd kunnen senioren vitaal en betrokken blijven. Daar ben ik van overtuigd. KBO-PCOB maakt zich samen met haar leden sterk voor belangrijke thema’s zoals wonen, zorg, zingeving en pensioenen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij, voor de senioren van vandaag en morgen.”